Tisztelt Vállalkozótársunk!

Engedje meg, hogy, bemutassuk Önnek a mindannyiunk érdekében létrehozott internetes adatbázisunkat, a TARTOZNAK.HU- t. Bizonyára, mint sorstársunkat, az Ön cégét is hátráltatja és megkeseríti olyan "partnerek" bekerülése a vállalkozások vérkeringésébe, melyek etikátlanul kihasználják vállalkozó-társaikat. Tapasztalataink alapján olyan sokba kerül az ügyvédi, végrehajtási és egyéb adminisztrációs költség, hogy szinte mindent megér, ha megelőzzük a bajt. (Sajnos nagyon sokunknál pontosan ezek a gazdasági (bűn)cselekmények okozzák a fizetési nehézségeket, a sok csalásra való tekintettel.) A jog nem áll mellettünk, illetve olyan nehézkesen működik, hogy sokszor többe kerül a behajtás, mint a tartozás. Vállalkozó társaink figyelmét külön fel kell hívni, hogy vannak olyan cégek, amelyek szinte arra szakosodtak, hogy a beszállítókat és a kivitelezőiket megrövidítsék.

Mi sem jelzi jobban e honlap szükségességét, mint az egyre bővülő felhasználók száma, hiszen minél több cég szerepel az adatbázisban, annál hatékonyabb a megelőzés, és ez mindannyiunk érdeke. A rendszer lényege, hogy a problémás ügyfeleket napra készen egy helyen tartsuk nyilván, ezzel elősegítve a megelőzést, az információt csak használni kell, mi ezt Önnek biztosítjuk. Az adatok kezelésével (tartozások) leegyszerűsítjük az adminisztráció feladatát. A zárt rendszerű adatbázisba csak a kóddal rendelkező tagok léphetnek be, így illetéktelen személyek nem tudnak hozzáférni.

Rengeteg lehetősége közül talán a legfontosabb, hogy az ország bármely részéről néhány pillanat alatt tájékozódhat az aktuális adatokról.

Ha Cégének megér pár perc elfoglaltságot, kérem minden kötelezettség nélkül látogasson el a TARTOZNAK.HU honlapra, és regisztrálja magát ingyenes bemutató oldalunkra. Itt megtalálja a részletes leírást is.

Ez a fajta "nyílvánosság" hozott már sikert vállalkozóknak, ők már a hálás tagjaink közé tartoznak!

Reméljük nemsokára Ön is.

Mi már teszünk saját érdekünkben.

Tisztelettel

Tartoznak.hu Team