A Céginformáció segítségével gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül beszerezheti bármely magyarországi bejegyzett cég hatályos adatait, mindezt az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium céginformációs adatbázisából.

Céginformáció kérése esetén a mellékelt Megrendelő-lap-ot kell kitöltenie, és faxon (06 27 532-025/6), vagy e-mailben (info@tartoznak.hu) eljuttatni hozzánk.

Ha esetleg nem tud alapadatot a keresett cégről (pl. cégnév), akkor elégséges lehet a beazonosításhoz, ha az adószámot, vagy a cégjegyzékszámot adja meg. Természetesen, ha minden adat birtokában van, a pontos beazonosítás érdekében írja be azokat.

A dokumentumokat 40%-os felárért külön kérésre hitelesíttetjük. Az igényt a Megrendelő-lap Megjegyzés rovatába kérjük feltünteti!!.

Az alábbi kiadványok kérhetők le:

 
Normál másolat
Hiteles másolat
Cégkeresés 800 Ft+ÁFA  
A keresett cég legalapvetőbb adatait tartalmazza: cégnév, székhely, adószám, cégjegyzékszám.
Cégtörténet 2.800 Ft+ÁFA 3.900 Ft+ÁFA
A Cégtörténet a kiválasztott cég valamennyi hatályban lévő és törölt adatát tartalmazza, amely a Cégközlönyben megjelent adott időintervallumú hatályossággal.
Cégkivonat 2.800 Ft+ÁFA 3.900 Ft+ÁFA
A Cégkivonat a kiválasztott cég valamennyi hatályban lévő adatát tartalmazza, amely a Cégközlönyben megjelent, az ügyfél által megadott időpontban.
Cégbizonyítvány 2.800 Ft+ÁFA 3.900 Ft+ÁFA
A Cégbizonyítvány a kiválasztott cégről a felhasználó által tetszés szerint meghatározott társasági szerződési pontokban szereplő valamennyi hatályban lévő és törölt bejegyzést tartalmazza, amely a Cégközlönyben megjelent.
Névjegy 1.400 Ft+ÁFA 3.900 Ft+ÁFA
A névjegy a kiválasztott cég nevét, székhelyét, esetleges jogelődjét, TB folyószámlaszámát, KSH számát, Adószámát, Bankszámlaszámát, és eljárás alatti cég esetében az eljárás típusát, annak kezdetét és végét tartalmazza. Mindazok a hatályban lévő és törölt adatok felsorolásra kerülnek, amelyek a Cégközlönyben megjelentek.
Mérleg 2.800 Ft+ÁFA 3.900 Ft+ÁFA
A cégbíróságokon nyilvántartott gazdasági társaságok által letétbe helyezett éves beszámoló jelentésekből a mérleg több évre visszamenőleg.
Eredménykimutatás 2.800 Ft+ÁFA 3.900 Ft+ÁFA
A cégbíróságokon nyilvántartott gazdasági társaságok által letétbe helyezett éves beszámoló jelentésekből az eredmény-kimutatás több évre visszamenőleg .
Cégmásolat 3.400 Ft+ÁFA 4.400 Ft+ÁFA
A kiválasztott cégről kiadott legrészletesebb kiadvány, mely minden adatot tartalmaz (ha pl. Társasági Szerződésre van szükség).