Hírlevél


2018. 05. 13.


Tisztelt Partnerünk!


Nagyon sok ismerős talán még a barát fogalmát is kimerítő kapcsolatot hozott a tartoznak.hu oldal! Ki kell mondanunk senki nem talált fogást a szolgáltatás ellen nem volt olyan eset amikor pereskedésig fajult volna a megjelenített ügyfél nem tetszése... Öndicséret helye lenne, ha nem működik a dolog, és ha valami nem működik, azt a rendszer használójának nyakába lehet varrni! Vállalkozók vagyunk tudjuk mindig minden fontosabb, de ha egy olyan "feszített" rendet alakítunk ki amely megköveteli némi adminisztráció után ne menjenek a feledés homályába az ügyeink-ügyleteink "úgysem tudunk mit csinálni vele" de tudunk mert azt a szívességet megtesszük az érintettnek, hogy minden hétfőn az összes fellelhető elérésére figyelmeztető üzenetet küldünk automatikusan! GARANTÁLOM MÉREGBE GURUL a folyamatosan kapott hírre!! 5.300 000Ft feletti összeget "zsaroltam ki" Megjegyzem sajnos gazember megint bekerült a parlamentbe, akit oldalunk szélhámosai között tudunk!

Tagjaink amit használnak a kapcsolt vállalkozásig is az információ! Az összes olyan eset ami néhány 10 000Ft-tól 100milliós ügyig terjed, eladták, elérhetetlen, átalakult, de nálunk az ÜGYES TAG MINDEN ÚJ CÉGET ÜGYVEZETŐJÉT TULAJDONOSÁT követheti és tudatja velünk kivel szerződünk INFORMÁCIÓT ÁTAD-ÁTVESZ. A "tettest" megengedett megjeleníteni azon a jogon, hogy "engem" megkárosított, minden további gazdasági tevékenysége megkérdőjelezhető legyen! Fizesse ki és lekerül!!! kikerül a rendszerből! Megjegyzem mostanában sokkal jobb a fizetési morál a gazdaság jobb működése miatt!! Viszont elgondolkoztató mennyiségű cég szűnt meg 2018-ban is, és alakult újra????????

Még mire használható a rendszer NEM PUBLIKUS gazdasági ügyeink nyilvántartása, mint érdekesség, ne feledjük el van kötelezettségünk, vagy kölcsönt adtunk valakinek stb. És befejezésül néhányan mindig "szememre vetik" miért nem küldöm a rendszer használatáért a számlát! ÉVES díjunk van a rendszer értesíti a kedves partnert, én mi nem tolakodunk számlák kiküldésével MERT nem az én érdekem, hogy hatékonyan ügyesen dolgozzon a rendszerrel, kérem senki ne várja el, hogy ilyen meggyőzessél is foglalkozzak. Sikeres partnerkapcsolatot, munkát örömet az alkotáshoz, hazánk fejlődését hatékonyan segítsük!




"Jobb a bajt megelőzni, mint a pénzünk után futni!"

Üdvözlettel:
Tartoznak.hu Team